Reviews

Verkoop gemiddelde 7.9 Beoordelingen (11)

Deskundigheid

8.2

Prijs / kwaliteit

7.5

Lokale marktkennis

8.1

Service en begeleiding

7.7

Verkoop beoordelingen

Een funda gebruiker 8.8

22-03-2021 — Verkoper van Wolterbeekstraat 44

Het contact en de communicatie was naar tevredenheid. En de bezichtigingen gingen ook prima. Het contact met het kantoor ging ook goed. Dus we zijn tevreden en we zijn blij met de verkoopprijs.

Deskundigheid

9

Prijs / kwaliteit

9

Lokale marktkennis

8

Service en begeleiding

9

Mevr. L. de Waal 10

08-03-2021 — Verkoper Zwartsluisstraat 11

Mijn makelaar Jacques Schoonlingen heeft mij heel goed geadviseerd en reageerde erg snel op mijn vragen. Een lastige factor was het bezichtigen van mijn huis terwijl mijn 7 raskatten daar rondliepen. Hier is door Jacques en ook zijn collega heel zorgvuldig mee omgegaan
Ook de contacten met de kantoormedewerkers waren erg klantvriendelijk en deskundig. Al met al raad ik Elzenaar en zeker Jacques Schoonlingen van harte aan!

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Een funda gebruiker 9.8

29-12-2020 — Verkoper Lauwers 18

Prima geholpen, van start verkoop tot tekenen. Bij alle aankopen en verkopen gebruiken wij Elzenaar en zijn altijd dik tevreden!

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

9

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Dhr. A.W.van Dijk 10

25-11-2020 — Sportlaan 228

Alles was super geen negatieve opmerkingen nodig begeleiding is top
Staan altijd voor je klaar als je vragen heb

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Een funda gebruiker 10

25-11-2020 — Bellamystraat 11

Mijn indruk van Elzenaar makelaars is dat ze vakkundig zijn maar ook correct en vriendelijk. De contacten verliepen afgezien van het eerste kennismakingsgesprek en de taxatie voornamelijk telefonisch. Met een goed verkoopresultaat we zijn dus tevreden en kunnen Elzenaar aanbevelen.

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Een funda gebruiker 4

25-11-2020 — Roland Holstlaan 889

Ik heb Elzenaar gebruikt voor aankoop, verkoop en hypotheek.
Bij aankoop bleek dat ik ver boven de andere bieders heb geboden, maar bij andere woning werd ik steeds overboden... Hoe weet je in de huidige markt de juiste prijs??? Het blijft een gok.
De aankoopmakelaar is wel met alle bezichtigingen ed mee geweest in heel regio haaglanden en was altijd bereikbaar om te helpen.

Bij verkoop is de verkoopmakelaar een keer 30 minuten te laat geweest, belde niet na afloop van de bez…

Deskundigheid

4

Prijs / kwaliteit

4

Lokale marktkennis

4

Service en begeleiding

4

Een funda gebruiker 5

25-11-2020 — Hengelolaan 621

De beoordeling kan ik nu nog niet volledig invullen. Er loopt een dispuut tussen mij en verkoper enerzijds en de makelaar anderzijds. Hopelijk komt de makelaar met een goede oplossing.

Deskundigheid

5

Prijs / kwaliteit

5

Lokale marktkennis

5

Service en begeleiding

5

Een funda gebruiker 7

25-11-2020 — Eeldeplantsoen 67

Goed geholpen
Deskundig en professioneel
Uitstekende service en begeleiding
Begeleiding naar nieuwe woning ook goed

Deskundigheid

7

Prijs / kwaliteit

7

Lokale marktkennis

7

Service en begeleiding

7

Mevr. Vrolijk-van der Lans 9

02-10-2019 — Kernheimstraat 31

Goede en snelle begeleiding van Michiel.
Vraagprijs goed en reëel bepaald.
Afhandeling netjes.

Deskundigheid

9

Prijs / kwaliteit

9

Lokale marktkennis

9

Service en begeleiding

9

Dhr. Stipsen 5

02-10-2019 — Nijeveenstraat 17

Aan de positieve kant: goede structurele aanpak en snel verkocht.

Minpunten:
- slechte communicatie (geen feedback over bezichtingen en slecht bereikbaar, komt afspraken niet na)
- sommige informatie meerdere keren op moeten sturen
- een paar verrassingen: erg hoge courtage (hoog % boven de vraagprijs) en eerst lage prijs beloven en dan hogere prijs in rekening brengen.

In deze markt zijn er betere en goedkopere makelaars.

Deskundigheid

7

Prijs / kwaliteit

3

Lokale marktkennis

7

Service en begeleiding

3

Elzenaar Makelaarskantoor