Reviews

Verkoop gemiddelde 9.7 Beoordelingen (13)

Deskundigheid

9.7

Prijs / kwaliteit

9.7

Lokale marktkennis

9.7

Service en begeleiding

9.6

Verkoop beoordelingen

Een funda gebruiker 10

03-06-2021 — Verkoper van Koningin Emmakade 101

Contact met de makelaar liep perfect ,was altijd bereikbaar. Hij of zijn kantoor reageerde zeer snel op vragen. De begeleiding was in deze zeer deskundig.

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Dhr. van Eeden 10

07-05-2021 — Verkoper van Stadhoudersplantsoen 130

Het contact met de makelaar was zeer aangenaam, afgezien van zijn deskundigheid was hij ook nog vriendelijk en humoristisch en wist er nog wat extra uit te slepen bij de koper (na overleg met ons).

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Mevr. Ton 10

08-04-2021 — Verkoper van Theresiastraat 12 C

Het hele Elzenaar team is een topper van begin tot het eind.
Geen vraag is ze teveel en die zijn er ,je verkoopt immers niet dagelijks je huis.
De hele procedure liep op rolletjes.
Snel,acuraat,eerlijk,stress reducerend en goede feedback bij eigen inbreng,al met al een zeer prettige en hoog aanbevolen ervaring.

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Een funda gebruiker 9

05-02-2021 — Verkoper van Anna Paulownastraat 45 A

Wij zijn zeer tevreden over onze verkoopmakelaar. Michiel kwam bij ons langs om de verkoop te bespreken en stelde goede vragen, we zaten op één lijn qua vraagprijs en verwachte opbrengst van onze woning. Verder vonden wij het erg prettig dat er gewerkt wordt met een online omgeving (Move) waarin de afspraken voor bezichtigingen komen te staan en het hele dossier in wordt aangemaakt (verkoopstukken, foto's, biedingen etc.). Onze woning is uiteindelijk binnen twee weken verkocht voor boven de vraagprijs. Zeer tevreden.

Deskundigheid

9

Prijs / kwaliteit

9

Lokale marktkennis

9

Service en begeleiding

9

Een funda gebruiker 10

26-10-2020 — Pieterstraat 42

Zeer tevreden over de verkoopbegeleiding van Elzenaar Makelaars.
Mijn makelaar, Martijn Pronk, luistert goed naar de wensen van de klant, is goed (telefonisch) bereikbaar en gaat voor een optimaal resultaat voor de klant.

Ik heb het als prettig ervaren dat Elzenaar een snelle verkoop nastreeft. Hierdoor weet je als klant snel waar je aan toe bent en krijg je een hogere verkoopprijs dan wanneer de woning langere tijd te koop heeft gestaan.

Ook na de verkoop van de woning, nad…

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Een funda gebruiker 9.3

26-10-2020 — Van Diemenstraat 215

Erg tevreden over Elzenaar! Ze hebben ons geholpen bij zowel aankoop als verkoop. In beide gevallen hebben de kennis, het netwerk en de inzichten het verschil gemaakt.

Het is een professionele organisatie die altijd levert. Er wordt je veel werk uit handen genomen en je kunt er op vertrouwen dat alles goed en op tijd gebeurt

Wat ook erg fijn is aan Elzenaar is dat er meerdere makelaars in dienst zijn die allemaal van hoog niveau zijn. Je bent dus niet afhankelijk van ‘die en…

Deskundigheid

9

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

9

Service en begeleiding

9

Mevr. McCandless 10

26-10-2020 — Dibbetsstraat 89

Martijn (Elzenaar) is an extremely friendly guy, everything was dealt with in a timely and professional manner. The whole process was well organised though our profile in an online platform, everything was executed quickly and the service exceed our expectations. Highly recommended real estate agent in Den Haag.

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Dhr. Schouten 9

26-10-2020 — Prins Hendrikstraat 93 ev

Elzenaar NVM Makelaars is iedereen aan te bevelen. Ze krijgen niet voor niets een 9 van ons. Ze waren in alle werkelijk TOP!

Deskundigheid

9

Prijs / kwaliteit

9

Lokale marktkennis

9

Service en begeleiding

9

Een funda gebruiker 9.5

26-10-2020 — Sirtemastraat 198

Wij zijn zeer tevreden over deze makelaar! Realistisch, ervaren, nuchter en ook nog heel prettig in de omgang. Hij begrijpt dat het voor verkopers spannend is allemaal en begeleidt het proces rustig maar strak. Luistert naar suggesties zonder zich daardoor beledigd te voelen, en weerlegt ze waar nodig en nuttig. Begeleidt ook de onderhandelingen professioneel. Aanrader!

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

9

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

9

Dhr. Pieter Spanjersberg 10

21-04-2020 — Prinsegracht 60 60-I

Een klantgericht en zeer deskundig kantoor! Uitstekende marktkennis, prima advies inzake verkoopprijs en verkoopproces van onze beide appartementen. Adequate en alerte backoffice. Onze grote dank en waardering voor de makelaars Martijn Pronk en Michiel Spiker!

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Elzenaar Makelaarskantoor