Reviews

Verkoop gemiddelde 9.2 Beoordelingen (93)

Deskundigheid

9.3

Prijs / kwaliteit

9.1

Lokale marktkennis

9.4

Service en begeleiding

9

Verkoop beoordelingen

Een funda gebruiker 10

09-04-2021 — Verkoper van Vierhoutenstraat 8

Makelaar Elzenaar weet van zaken doen, beschikt over goede en gedegen lokale kennis! Een makelaar die je echt alles uit handen neemt. Hij onderhoudt goed contact met de cliënt. Klantvriendelijk en zet zich volledig in voor de wens van de cliënt. Vanaf dag 1 krijg je het gevoel dat alles naar tevredenheid zal aflopen en dat maakt hij ook waar. Dus: de complimenten aan de beste makelaar.

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Dhr. Huijskes 8.3

07-04-2021 — Verkoper van Leyweg 126

Prima, corona had natuurlijk wel zijn impact. Verder probleemloze verkoop, beter dan verwacht, wel in een goede periode.

Deskundigheid

8

Prijs / kwaliteit

8

Lokale marktkennis

9

Service en begeleiding

8

Dhr. Hardin 8.8

30-03-2021 — Verkoper van Valkenboslaan 378

Door beperkingen i.v.m. met corona maatregelen was de communicatie in het begin minder. Dit werd later in het verkoopproces goedgemaakt. Ik als koper werd op de hoogte gehouden van ontwikkelingen, mogelijke geïnteresseerde, ook werden alle documenten duidelijk uitgelegd. Ik heb het contact als zeer prettig ervaren en ook over de deskundigheid van de verkoopmakelaar ben ik te spreken. Mijn woning was binnen 3 dagen verkocht. Zeker een aanrader!

Deskundigheid

9

Prijs / kwaliteit

9

Lokale marktkennis

9

Service en begeleiding

8

Een funda gebruiker 8.5

29-03-2021 — Verkoper van Wognumstraat 94

Zoals de cijfers zeggen is alles goed verlopen. Begeleiding starte een beetje rommelig, maar was voor de rest van het proces dik voor elkaar.

Deskundigheid

9

Prijs / kwaliteit

8

Lokale marktkennis

9

Service en begeleiding

8

Dhr. Menge 10

24-03-2021 — Verkoper van Schimmelweg 417

Hi lieve mensen, als u net als ik alles geregeld wilt hebben door het makelaarskantoor dan zit u hier perfect. Elzenaar NVM Makelaars & Hypotheken regelen alles. U hoeft zelfs niets te betalen totdat uw huis is verkocht:) En mijn huis is verkocht binnen een recordtijd en voor een droomprijs door Roy Meere. Dit is professional die mij perfect heeft geholpen en echt elke vraag heeft beantwoord. (En ik had er wel een paar:) Ik wens iedereen héél véél succes. Gr. Michel

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Een funda gebruiker 9.3

22-03-2021 — Verkoper van J. Bosmanstraat 32

Wij hebben Roy Meere van Elzenaar als makelaar gehad en wij zijn erg tevreden over hem. Bij de eerste intake had hij een duidelijk verhaal m.b.t. onze woning en hoe hij deze in de markt wilde zetten. Elzenaar heeft een duidelijk en transparant all-in tarief (1,5% van de verkoopprijs), je kunt dus meteen berekenen wat er betaald moet worden wanneer de verkoopprijs bekend is. We kunnen niet anders zeggen dat Roy alle afspraken heel netjes is nagekomen. Reageert snel op vragen en staat open voor suggesties. We waren in eerste instantie niet helemaal tevreden met de foto's (qua nabewerking) en dit werd meteen aangepast. Ook de aanpassing van de verkooptekst was geen probleem. Roy is zeker geen ja-knikker die alles maar klakkeloos doet wat er gevraagd wordt, maar overlegt duidelijk de voors en tegens en adviseert wat hem het beste lijkt.

Elzenaar en ook zeker Roy kiezen niet voor de makkelijkste weg om een huis in de markt te zetten. Ze proberen echt de beste prijs te krijgen voor een woning. Kortom, mocht ik ooit weer mijn huis willen verkopen, zou ik zonder twijfel opnieuw voor Elzenaar en Roy Meere kiezen.

Deskundigheid

9

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

9

Service en begeleiding

9

Een funda gebruiker 9.5

22-03-2021 — Verkoper van Prins Hendrikstraat 77

De heer Schoonlingen en andere medewerkers gaven ons echt een gevoel dat zij voor ons aan het werk waren.
De contacten waren erg prettig. Na een bezichtiging nam de heer Schoonlingen ook snel contact op om ons het resultaat mede te delen. Wij zijn tevreden over het behaalde resultaat.

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

8

Een funda gebruiker 10

22-03-2021 — Verkoper van Fahrenheitstraat 600

Elzenaar makelaars super gemotiveerd team, zeer vakkundig en super klantvriendelijk!

Neemt rustig de tijd voor een goed advies

Woning verkocht in zeer korte tijd

Dank daarvoor Mr schoonlingen & Mr Meere

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Dhr. Bruin 10

08-03-2021 — Verkoper Aagje Dekenlaan 49 f

Roy is een kundige makelaar, die je eerlijk verteld wat je mogelijkheden zijn. Bij de onderhandelingen weet hij het beste resultaat in overleg met de klant te bereiken. Zowel bij aan- als verkoop een waardevolle ondersteuning. Toppertje!

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Een funda gebruiker 10

18-02-2021 — Verkoper van Pippelingstraat 161

Geweldig verkoopproces.

Elzenaar Makelaars zorgt dat je goed op de hoogte word gehouden via het move account van de aankomende bezichtigingen, goed inzichtelijk biedingsproces en duidelijke afspraken.

Professionele foto reportage, veel eigen zoekers in het systeem
Weer geweldig !
dank Elzenaar!

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Elzenaar Makelaarskantoor