Reviews

Aankoop gemiddelde 9.3 Beoordelingen (16)

Bereikbaarheid en communicatie

9.2

Onderhandeling en resultaat

9.5

Deskundigheid

9.3

Prijs / kwaliteit

9

Aankoop beoordelingen

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) 9.3

10-03-2020 — Albert Schweitzerlaan 177

Hele deskundige makelaars, goed bereikbaar en vriendelijk. Heeft oog voor de klant en kan goed onderhandelen.

Bereikbaarheid en communicatie

9

Onderhandeling en resultaat

10

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

8

Een funda gebruiker (gerichte aankoop) 10

10-03-2020 — Driebergenstraat 28

Fantastische begeleiding bij de zoektocht naar een leuke woning in Den Haag. De makelaar was erg betrokken en behulpzaam. Nogmaals dank en tot de volgende keer!

Bereikbaarheid en communicatie

10

Onderhandeling en resultaat

10

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Dhr. C. Tekin (zoeken en aankoop) 10

10-03-2020 — 2e Antonie Heinsiusstraat 96

Uiterst tevreden ! Ben niet anders gewend van Elzenaar makelaars Goede communicatie, altijd bereikbaar , staan open voor vragen, denken met je mee! Heren bedankt!

Bereikbaarheid en communicatie

10

Onderhandeling en resultaat

10

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Dhr. De Ruijter (zoeken en aankoop) 9.8

10-03-2020 — Graaf Janstraat 120

Zeer tevreden over de samenwerking met Elzenaar. De makelaar was erg vriendelijk en deskundig. Hij kon goed inzicht geven in de huidige woningmarkt, wat paste bij mijn budget. De gevonden huizen waren goede matches en de makelaar hielp mij de ware potentie van het huis te zien. Kortom, een fijne samenwerking en een zeer tevreden klant!

Bereikbaarheid en communicatie

10

Onderhandeling en resultaat

10

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

9

Dhr. C. Tekin (zoeken en aankoop) 10

02-10-2019 — Thorbeckelaan 225

Ik zou deze makelaarskantoor zeker aanbevelen!! Goede service! Altijd bereikbaar denken met je mee! TopTeam van Elzenaar heeft ons begeleid snel een afspraak kunnen maken en bezichtigd goed geadviseerd!
Ondanks de gekke huizenmarkt ruim €25.000 onder de vraagprijs kunnen kopen!

Bereikbaarheid en communicatie

10

Onderhandeling en resultaat

10

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Een funda gebruiker (gerichte aankoop) 8.5

02-10-2019 — Van Diemenstraat 194

Martijn Pronk van Elzenaar NVM Makelaars is een zeer prettige makelaar die waarmaakt wat hij beloofd.

Bereikbaarheid en communicatie

8

Onderhandeling en resultaat

9

Deskundigheid

8

Prijs / kwaliteit

9

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) 10

02-10-2019 — Prinses Beatrixlaan 683

Vanaf het eerste gesprek had ik een goed gevoel bij deze makelaar. Eerlijkheid stond voorop en de makelaar vertelde mij ook wat ik kon verwachten. Ik ging op zoek in een drukke periode en had niet verwacht om zo snel al iets te vinden. Dankzij Elzenaar heb ik ook in deze drukke periode (voor mij) eigenlijk geen stress gehad en vrijwel niets zelf hoeven te regelen. Ik werd goed op de hoogte gehouden en ze zijn altijd goed bereikbaar, kortom...zeker aan te raden dus!

Bereikbaarheid en communicatie

10

Onderhandeling en resultaat

10

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Een funda gebruiker (gerichte aankoop) 8.5

02-10-2019 — Roggekamp 401

The cooperation with my agent was fine, he was there in the critical moments and answered my outstanding questions. He represented good market knowledge which was highly appreciated.

Bereikbaarheid en communicatie

7

Onderhandeling en resultaat

9

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

8

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) 10

02-10-2019 — Perenstraat 18

Goede en snelle service! door het netwerk van de makelaar snel een afspraak kunnen maken en goed advies gekregen inzake de voor en nadelen van de woning.

Zeer tevreden

Bereikbaarheid en communicatie

10

Onderhandeling en resultaat

10

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Een funda gebruiker (gerichte aankoop) 7.3

09-04-2018 — Thorbeckelaan 321

Pas laat in het traject schakelde ik Elzenaar in die voor mij de onderhandelingen heeft gedaan. Dat ging top! Bovendien kreeg ik korting omdat ik het meeste al zelf had gedaan.

Bereikbaarheid en communicatie

7

Onderhandeling en resultaat

7

Deskundigheid

7

Prijs / kwaliteit

8

Elzenaar Makelaarskantoor