Reviews

Aankoop gemiddelde 9.3 Beoordelingen (16)

Bereikbaarheid en communicatie

9.3

Onderhandeling en resultaat

9.4

Deskundigheid

9.3

Prijs / kwaliteit

9

Aankoop beoordelingen

Een funda gebruiker 8.3

07-04-2021 — Koper van Franklinstraat 201

Eigenlijk ging alles heel snel, en dat werd mede mogelijk gemaakt door het snel acteren van onze aankoopmakelaar, en de vlotte reacties van de verkoopmakelaar. Het gaf ons vertrouwen dat we telkens erg snel konden schakelen met Martijn Pronk van Elzenaar. Hij is, zoals al gezegd vlot, maar straalt ook rust en vakmanschap uit. Kent de markt in Den Haag.

Bereikbaarheid en communicatie

8

Onderhandeling en resultaat

9

Deskundigheid

8

Prijs / kwaliteit

8

Mevr. Ytsma 9

22-03-2021 — Koper van Abrikozenstraat 172

Martijn was direct beschikbaar om voor mij te onderhandelen met de verkopend makelaar, terwijl wij nog geen overeenkomst hadden. Top hoor. Resultaat is dat ik mijn appartement heb kunnen aankopen met een top snelheid.

Bereikbaarheid en communicatie

9

Onderhandeling en resultaat

9

Deskundigheid

9

Prijs / kwaliteit

9

Een funda gebruiker 10

08-03-2021 — Koper van Schaarsbergenstraat 58

Fantastische bemiddeling door Roy Meere. Een echte aanrader voor iedereen die opzoek is naar een woning!

Bereikbaarheid en communicatie

0

Onderhandeling en resultaat

0

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Mevr. Dingerdis 9.8

08-03-2021 — Koper van Prinses Wilhelminastraat 7

Dit makelaarskantoor had mij 20 jaar geleden geholpen met de aankoop van een appartement. Dat beviel zo goed dat ik ze nu weer ingeschakeld heb. Ze namen mij enorm veel werk uit handen, hadden veel goede adviezen en bruikbare contacten, en hebben mij in het hele traject van aankoop, verkoop en hypotheek geholpen. Volgende keer bel ik ze zeker weer.

Bereikbaarheid en communicatie

10

Onderhandeling en resultaat

10

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

9

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) 10

31-08-2020 — Hendrik Ravesteijnplein 26

Zeer fijn contact zowel met de hypotheek als makelaars, ook fijne gezellige binnendienst. Hartelijk bedankt Elzenaar!

Bereikbaarheid en communicatie

10

Onderhandeling en resultaat

10

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) 10

31-08-2020 — Schaarsbergenstraat 176

Bedankt voor de fantastische hulp en bemiddeling bij de aankoop van dit appartement, Jacques! Tot de volgende keer!

Bereikbaarheid en communicatie

10

Onderhandeling en resultaat

10

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Dhr. Dewus (zoeken en aankoop) 10

31-08-2020 — Fahrenheitstraat 600

Door geweldig contact in de Haagse makelaardij en een sterke onderhandelingstactiek deze woning kunnen aankopen,

Hulde voor zowel de professionaliteit en kunde van aankopend en verkopend makelaar,

Bereikbaarheid en communicatie

10

Onderhandeling en resultaat

10

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Dhr. Hem Kumar (gerichte aankoop) 10

31-08-2020 — Plevierhof 14

Makelijk contact opnemen. De heer Martijn de pornk en hypotheek adviseur de heer Hans Ros werkten hard voor ons, Ondanks corona tijd deden ze uitstekend om ons huis te krijgen.

Bereikbaarheid en communicatie

10

Onderhandeling en resultaat

10

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Dhr. Cakmak (zoeken en aankoop) 3.5

31-08-2020 — Laan van Meerdervoort 1251

Van de 4 of 5 personen waar ik mee te maken had vond ik er maar 1 ( Roy )die zijn werk naar behoren deed. Raar.
Maar dat is wat ik ervaren heb .

Bereikbaarheid en communicatie

4

Onderhandeling en resultaat

4

Deskundigheid

4

Prijs / kwaliteit

2

Dhr. Groenewegen (gerichte aankoop) 10

10-03-2020 — Ocarinalaan 242

Het contact met de makelaar was goed, hij was goed bereikbaar voor onze vragen. Heeft ons goed begeleid in het kopen van de woning. Wij hebben de makelaar als zeer prettig ervaren.

Bereikbaarheid en communicatie

10

Onderhandeling en resultaat

10

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Elzenaar Makelaarskantoor