Reviews

object(stdClass)#4421 (4) { ["selling"]=> float(416) ["buying"]=> float(38) ["letting"]=> float(1) ["renting"]=> float(0) }

Verkoop gemiddelde 9.3 Beoordelingen (416)

Deskundigheid

9.3

Prijs / kwaliteit

9.3

Lokale marktkennis

9.4

Service en begeleiding

9.2

Verkoop beoordelingen

Een funda gebruiker 9.3

11-01-2023 — Van Zeggelenlaan 375

De makelaar was duidelijk over de (on)mogelijkheden. Door de goede lokale kennis werd de juiste vraagprijs bepaald en is de woning voor een goede prijs verkocht.

Deskundigheid

9

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

9

Service en begeleiding

9

Een funda gebruiker 10

11-01-2023 — Fahrenheitstraat 98

gewelidige service geleverd door het team van elzaneer makelaars. Ik zou dit kanoor aan iedereen aanbevel;en

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Rob van Vliet 9.3

11-01-2023 — Vier Heemskinderenstraat 133

Altijd heel correct en houdt je snel op de hoogte van eventuele ontwikkelingen.
Neemt al het werk uit handen.

Deskundigheid

9

Prijs / kwaliteit

9

Lokale marktkennis

9

Service en begeleiding

10

Een funda gebruiker 8.8

11-01-2023 — Kootwijkstraat 124

Hele goede makelaar. Handelt snel, goed bereikbaar, vriendelijk en meedenkend. Alleen maar positief, zeker aan te raden!

Deskundigheid

9

Prijs / kwaliteit

8

Lokale marktkennis

9

Service en begeleiding

9

Een funda gebruiker 10

11-01-2023 — Larensestraat 103

Het contact met elzenaar verliep super. Ze zijn goed bereikbaar en weten je op de juiste wijze te informeren. Roy heeft mij geholpen met de verkoop van mijn woning en ik ben zeer tevreden over zijn werk.
Elzenaar bedankt voor de hulp.

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Een funda gebruiker 10

16-11-2022 — Notenstraat 20

Het contact met de makelaar was prettig en professioneel. Even contact en dan lekker doorpakken. We zaten steeds op een lijn. We werden helaas door de snel veranderende huizenmarkt ingehaald waardoor we niet de prijs konden krijgen die ons beiden voor ogen stond. Maar ook daarin waren we realistisch en konden gelijk schakelen. Ik beveel Elzenaar Makelaars ten zeerste aan.

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Een funda gebruiker 9.3

16-11-2022 — Apeldoornselaan 205

Goed benaderbaar en in fijn in contact. Vriendelijke en directe communicatie. Gaan deskundig te werk en helpen overal graag bij, bijv. naast over verkoop werd ook meegedacht over andere zaken en als wij zelf niet thuis konden zijn voor taxaties konden we hen vragen om deze te begeleiden.

Deskundigheid

9

Prijs / kwaliteit

9

Lokale marktkennis

9

Service en begeleiding

10

Een funda gebruiker 10

16-11-2022 — Rhododendronstraat 143

Geweldige service en marktkennis. Geoliede machine is Elzenaar makelaardij met het gehele verkoopteam hebben ze het juiste advies uitgebracht en waargemaakt

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Een funda gebruiker 9

16-11-2022 — Mient 78

Duidelijke en heldere communicatie van de makelaar. Ook was ik blij met mijn dossier op de website waar alles duidelijk staat vermeldt. Geen gedoe met allerlei papierwerk. Ik ben tevreden.

Deskundigheid

9

Prijs / kwaliteit

9

Lokale marktkennis

9

Service en begeleiding

9

Een funda gebruiker 9.8

16-11-2022 — De Luttestraat 23

prima contacten met de makelaar.
goede adviezen, prettige samenwerking, snelle verwerking van de stukken.

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

9

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Elzenaar Makelaarskantoor