Reviews

Verkoop gemiddelde 9.2 Beoordelingen (90)

Deskundigheid

9.3

Prijs / kwaliteit

9

Lokale marktkennis

9.4

Service en begeleiding

9

Verkoop beoordelingen

Dhr. Kuipers 9.5

28-04-2021 — Verkoper van Jacob Schorerlaan 249

Er was sprake van directe duidelijke contacten. Goede terugkoppeling en overleg. Vrijwel altijd werd een bevestiging gestuurd nadat ik onderwerp ter spraje had gebracht.

Juiste inschatting van de situatie dito advies en actie.

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

9

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

9

Dhr. van Asten 10

24-04-2021 — Verkoper van Leyweg 769 a

Uitmuntend in service en resultaat. Mede dankzij het enthousiasme van Jacques is ons huis in recordtijd verkocht.

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Een funda gebruiker 8.5

23-04-2021 — Verkoper van Wognumstraat 94

Zoals de cijfers zeggen is alles goed verlopen. Begeleiding starte een beetje rommelig, maar was voor de rest van het proces dik voor elkaar.

Deskundigheid

9

Prijs / kwaliteit

8

Lokale marktkennis

9

Service en begeleiding

8

Mevr. Pitlo 10

20-04-2021 — Verkoper van Meppelweg 624

In het verleden ook mijn huis verkocht via de heer Schoonlingen, het proces ging toen al goed, maar nu zijn mijn verwachtingen overtroffen!
Snel schakelen, duidelijke en te begrijpen taal. Deze makelaar weet wat er in de huidige woningmarkt speelt en wist dit ook te vertalen naar mij. Geen overbodige poespas, maar begeleid precies zoals gewenst.

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Dhr. Huijbregts 10

16-04-2021 — Verkoper van Withuysstraat 31

Deskundige begeleiding en advies.
Boven de vraagprijs verkocht dus wat wil je nog meer.

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Een funda gebruiker 10

09-04-2021 — Verkoper van Vierhoutenstraat 8

Makelaar Elzenaar weet van zaken doen, beschikt over goede en gedegen lokale kennis! Een makelaar die je echt alles uit handen neemt. Hij onderhoudt goed contact met de cliënt. Klantvriendelijk en zet zich volledig in voor de wens van de cliënt. Vanaf dag 1 krijg je het gevoel dat alles naar tevredenheid zal aflopen en dat maakt hij ook waar. Dus: de complimenten aan de beste makelaar.

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Dhr. Huijskes 8.3

07-04-2021 — Verkoper van Leyweg 126

Prima, corona had natuurlijk wel zijn impact. Verder probleemloze verkoop, beter dan verwacht, wel in een goede periode.

Deskundigheid

8

Prijs / kwaliteit

8

Lokale marktkennis

9

Service en begeleiding

8

Dhr. Hardin 8.8

30-03-2021 — Verkoper van Valkenboslaan 378

Door beperkingen i.v.m. met corona maatregelen was de communicatie in het begin minder. Dit werd later in het verkoopproces goedgemaakt. Ik als koper werd op de hoogte gehouden van ontwikkelingen, mogelijke geïnteresseerde, ook werden alle documenten duidelijk uitgelegd. Ik heb het contact als zeer prettig ervaren en ook over de deskundigheid van de verkoopmakelaar ben ik te spreken. Mijn woning was binnen 3 dagen verkocht. Zeker een aanrader!

Deskundigheid

9

Prijs / kwaliteit

9

Lokale marktkennis

9

Service en begeleiding

8

Een funda gebruiker 8.5

29-03-2021 — Verkoper van Wognumstraat 94

Zoals de cijfers zeggen is alles goed verlopen. Begeleiding starte een beetje rommelig, maar was voor de rest van het proces dik voor elkaar.

Deskundigheid

9

Prijs / kwaliteit

8

Lokale marktkennis

9

Service en begeleiding

8

Dhr. Menge 10

24-03-2021 — Verkoper van Schimmelweg 417

Hi lieve mensen, als u net als ik alles geregeld wilt hebben door het makelaarskantoor dan zit u hier perfect. Elzenaar NVM Makelaars & Hypotheken regelen alles. U hoeft zelfs niets te betalen totdat uw huis is verkocht:) En mijn huis is verkocht binnen een recordtijd en voor een droomprijs door Roy Meere. Dit is professional die mij perfect heeft geholpen en echt elke vraag heeft beantwoord. (En ik had er wel een paar:) Ik wens iedereen héél véél succes. Gr. Michel

Deskundigheid

10

Prijs / kwaliteit

10

Lokale marktkennis

10

Service en begeleiding

10

Elzenaar Makelaarskantoor